· Αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

· Αγορά με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και θα πραγματοποιηθούν μέσω της ALPHA BANK.

Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank.

Επιβεβαιώνουμε ότι για λόγους απόλυτης ασφάλειας των συναλλαγών σας, η εταιρία PIN UP δεν διαθέτει καμία πρόσβασης πληροφορίας σχετικά με την πιστωτική – χερωστική – προπληρωμένη σας κάρτα και τα στοιχεία της.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγή σας, η παραγγελία σας μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα της PIN UP για την διεκπεραίωση της και της παράδοση των αγορών σας στο χώρο σας.

×

Cart

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις αποκλειστικές προσφορές και ξεκλείδωσε κουπόνι έκπτωσης 10%, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή σου!
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό και προσφορές!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Παρακαλούμε έλεγξε την διεύθυνση email που δήλωσες
ώστε να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου
και να ξεκλειδώσεις το κουπόνι έκπτωσης!

*Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις και στα SPAM :)