Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά με την εταιρία μας στα τηλέφωνα 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή μέσω email στο info@pinupfashion.gr.

Η Εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (ACS) με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα και 6€ από Κύπρο.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας μας, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων είτε η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με παραλαβή από το κατάστημα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή στο email info@pinupfashion.gr

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις αποκλειστικές προσφορές και ξεκλείδωσε κουπόνι έκπτωσης 10%, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή σου!
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό και προσφορές!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Παρακαλούμε έλεγξε την διεύθυνση email που δήλωσες
ώστε να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου
και να ξεκλειδώσεις το κουπόνι έκπτωσης!

*Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις και στα SPAM :)