Αντικαταβολή

Για Αγορές άνω των 50€ η παράδοση με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος για αγορές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας ACS courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής.

Καλείται στο 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) για να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας, για την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο που θα υποδείξετε.

Για Αγορές έως 49€, τα έξοδα αποστολής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Για κάθε παραγγελία από Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 6€.

· Παραλαβή από τα Καταστήματα PIN UP στην Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 42 | Τσιμισκή 37 | Εγνατία 84

Καλώντας στο 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00), δηλώνετε το κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων που επιλέξατε.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα επιλογής σας εντός maximum 3 έως 4 εργάσιμων ημερών και το ποσό της αξίας της παραγγελία σας το καταβάλετε στο ταμείο του καταστήματος που επιλέξατε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στο τηλέφωνο επικοινωνίας που δώσατε, θα ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα της PIN UP για το status της παραγγελίας σας και την ακριβή ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα της επιλογής σας.

Η παραγγελία σας θα είναι σε ισχύ για την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων από το κατάστημα έως maximum 4 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Μετά την πάροδο του συγκεκριμένου διαστήματος η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται λόγω μη εμφάνισης του αγοραστή.

×

Cart

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις αποκλειστικές προσφορές και ξεκλείδωσε κουπόνι έκπτωσης 10%, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή σου!
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό και προσφορές!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Παρακαλούμε έλεγξε την διεύθυνση email που δήλωσες
ώστε να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου
και να ξεκλειδώσεις το κουπόνι έκπτωσης!

*Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις και στα SPAM :)